A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tweedehands Hoekje geopend !

Zoals voorheen aangekondigd is het Tweedehands Hoekje geopend ! Voor meer informatie springt U best even binnen in de HarmonikaShop of belt U even op 0475 66 1980. Of simpelweg een mailtje naar simon@cardinaels.be
Muzikale groeten,
Simon

1 reactie opTweedehands Hoekje geopend !

  • mc.ebben

    goede dag wij zijn zaterdag in het cultureelcentrum geweest en had u daar zien staan mijn vraag is verkopen jullie ook wieners met een mp3 erin mijn zoek ernaar kun u me een email sturen met het adres of als u een aderes weet die wel die wel wieners verkoopt groeten mevr ebben uit geleen